onsdag den 14. november 2012

Lopper og lidt hækling

Nå så gik der igen laaang tid, hvor jeg ikke har fået blogget. Vi har ligget vandret med arbejde og forskellige andre ting...
Men jeg har været en tur på spejdernes genbrug. Primært for at finde småting til ungernes pakkekalendre, men der røg også lidt i kurven til mig. Blandt andet disse skønne krukker. Der var en hel hylde udelukkende med krukker/potter i denne stil, men jeg gik efter de helt hvide og blanke. Jeg synes, de passer perfekt til årets første hyacinter.


Jeg fandt også dette bomudstæppe. Jeg er vild med farverne og striberne, og det kostede kun 15 kr.


Der bliver også hæklet lidt. Om aftenen. Når energien er til det. Jeg gik igang med en babyvest, men jeg tror, garnet var noget tykkere end det, de regnede med i opskriften. Vesten burde være i str. 12-18 mdr, men datteren passer den... Det er jo held i uheld, for den var ikke tiltænkt nogen bestemt (fik bare lyst til at hækle den), og datteren er vild med den, så nu skal den bare hækles færdig, så den kan komme i brug. Beklager billedkvaliteten. Vesten er helt mørk lilla, hæklet i Kauni uld.

Jeg har også hygget mig lidt med nogle sekskanter. Et hurtigt lille projekt.


Og en lille hæklet muffin til datterens pakkekalender. Der skal laves flere i denne stil.


God dag!

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er det nogle fine potter til dine hyacinter.
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. hej :b har du opskriften på de hæklede sekskanter ?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej
   Ja, jeg har fundet den her: http://www.superbrugsen.dk/upload/modul/sb/Strikkeopskrifter/h%C3%A6klet_Teh%C3%A6tte_WEB_Jun12.pdf

   Slet
  2. Okay tak. Jeg har alleredet prøvet den opskrift, og jeg gør et eller andet forkert når jeg skal skifte farve.. f.eks :
   Sæt garnet til i hjørnet med 1 km omkring de 2 lm. Hækl 2 lm (= 1.stm),
   *1 stm i hver af de 5 næste fm, 1 stm+2 lm+1 stm om lm-buen (= hjørne)
   Jeg forstår ikke om jeg skal starte i buen, eller i en fm.. + når jeg ikke har taget ud, kan jeg ikke udvige fra 3stm til 5.. jeg synes den er lidt svær at forstå..

   Slet
  3. kan det måske være fordi jeg skal vende efter hvad 2 omgang ? :b

   Slet
  4. Undskyld mit sene svar. Du skal starte i lm-buen ved farveskift. De ekstra stangmasker der kommer i buerne på hver side af de to lm (hjørnet) er dine udtagningers som du så hækler i efterfølgende. Du skal ikke vende efter hver 2. Omgang. Hvis jeg får tid kan jeg lave en illustreret vejledning en af dagene.
   Held og lykke ;-)
   Eva

   Slet
 3. Det er okay :b .. med lidt stædighed og øvelse er jeg selv kommet frem til hvordan. bort set fra at jeg hopper ikke fra 5 stm til 7. men fra 5 til 11 .. det forstår jeg ikke. og jeg har lavet 3 nu, med den opskrift, og de bliver alle sammen sådan. men tænker at hvis jeg bare fortsætter sådan gør det vel ikke så meget, bare de er ens :b

  SvarSlet

Jeg bliver superglad, hvis du skriver en kommentar!