torsdag den 20. september 2012

Verdenskort!


Manden har haft gang i boremaskinen og fået hængt vores verdenskort op! Kortet har jeg i sin tid klunset fra en skole - ganske gratis. Jeg synes, det er fantastisk smukt. Det har lidt mindre flænger, men de er bestemt ikke noget, man lægger mærke til. Jeg er vild med farverne. Ungerne bruger meget tid på at kigge på lande.

Da kortet var hængt op, manglede der ligesom noget nedenunder det. Derfor fandt jeg denne skønne lilla børneslagbænk frem ude fra garagen. I den gamle lejlighed stod den på datterens værelse, men nu har hun ikke plads længere, så jeg havde nærmest glemt den. Bænken fik vi for lang tid siden af nogle bekendte, og så har jeg malet den. Den passer faktisk rigtig fint i vores stue!

Denne fine røde beautybox fandt jeg til en 10'er på et loppemarked for et par uger siden. Den er i fantastisk flot stand med nøgler indeni. Virkelig et kup, synes jeg.
Har søreme fundet brombær i haven. Godt gemt i et vildt staudebed. Er virkelig lækre bær.


Luksusmorgenmad på en fridag: Røræg med chili, løg og øko squash, rugbrød og bananmilkshake.


Har været en tur i Søstrene og shoppet lidt nyt garn i lækre farver.


Og så er der blevet hæklet firkanter sammen, og ta da da!!! Tæppet er færdig! Billedkvaliteten ovenover viser også, at jeg endelig har taget mig sammen og fået købt en batterioplader til vores ordentlige kamera. Nøj en forskel det gør fra telefonens kamera. Billederne nedenunder er desværre taget om aftenen, så der er lyset ret ringe... Tæppet er blevet fint - med skønhedsfejl - men hæklet med masser af kærlighed. Glæder mig til at få det givet til den lille kusine i weekenden.

God dag derude!

4 kommentarer:

 1. Elsker dit verdenskort:) Jeg ønsker mit et.

  Go' weekend:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg elsker dit billede af verdenskortet, det bringer jo helt gamle minderne frem tilbage til dengang at man selv gik i skole. Nostalgi længe leve :) - jeg har selv fået lavet et flot og dejligt verdenskort i lærred på www.sumopix.com/da/verdenskort som jeg selv har studeret rigtig meget og ungerne ligeledes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det er skønt. Og meget lærerigt for ungerne :)
   Super ide med et kort på lærred.
   Kh Eva

   Slet

Jeg bliver superglad, hvis du skriver en kommentar!