mandag den 13. august 2012

Back to school!

Så er ferien definitivt slut. Jeg startede dog skoleåret med en omsorgsdag, da sønnen havde første skoledag i 0.a. Stor dag! Men i morgen skal hele familien ud af døren kl. 7.00 og er sent hjemme og er trætte og skal til badminton og fodbold og lave mad og smøre madpakke og huske at pakke tasken og forberede undervisning og og og... Pyha, er allerede helt forpustet ved tanken. Kunne da godt lige bruge et par ekstra ugers ferie. Nå, men jeg har altså lavet en madplan for ugen for at undgå lidt af hverdagsstressen. Det viser sig så, at jeg allerede i dag afviger, og vi får spaghetti med kødsovs i stedet for lasagne, for jeg havde glemt at købe revet ost... Men jeg håber, planen holder for resten af ugen.


I går fik jeg endelig ordnet et projekt, der har ligget og ventet lææænge. Og det tog jo kun et splitsekund. Datteren har i umindelige tider ønsket sig en opslagstavle, og den blev indkøbt i maj. Men den skulle jo lige pimpes lidt op, da den er temmelig kedelig i kork.
Sådan så den ud først:


Og sådan ser den ud nu. Men et fint stykke stof klipset på. Datteren er lykkelig!


Jeg fik også hæklet en lille piphans til en sød pige, der blev 6 år i går. Hun havde sådan ønsket sig en lille, blå fugl magen til én, jeg hæklede til datteren for lang tid siden.


Mormoren har også været flittig og syet bloomers til datteren og datterens build a bear (med hul til hale). I det fineste æblestof, jeg købte i sin tid. Men jeg får bare aldrig taget mig sammen til at tage hul på syeriet...


Nå, jeg må ud til spaghettien.

Hyg jer!

2 kommentarer:

 1. Uhm, vil gerne spise med hos jer på lørdag:) Onsdag starter prinsessepigen i 1 klasse:)Hun glæder sig til rigtig rigtig skole....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi 'rigtig rigtig' skole!

   Ja, menuen er lige lidt festlig på lørdag (hvis den holder...)

   :-)

   Slet

Jeg bliver superglad, hvis du skriver en kommentar!