onsdag den 29. august 2012

Syede gaver

Vi har travlt for tiden. Som i pyha-hverdagsræs-henten-og-bringen-møder-og-arbejde-travlt. Derfor er her noget stille på bloggen. Desværre. Jeg savner det. Og jeg savner at have tid og energi til kreasysler. Hvis jeg er heldig, orker jeg lige at hækle en række kusinefirkanter sammen om aftenen, men så heller ikke mere...
Nå, men ikke mere brok fra mig. For noget tid siden hæklede jeg et iPhone cover til en sød kollega. Nu har hun syet mig dette fantastiske penalhus! Jeg er VILD med det. Jeg elsker stjernerne, den gule lynlås, det prikkede for, den lille strop, størrelsen, ALT. Før havde jeg et alt for lille og dumt penalhus, som dagligt irriterede mig. Dette er lykken. Og det var pakket så fint ind med neonpink snor og stribet maskingtape. Var da lige en tirsdagslykkespreder!
 


 
Og jeg elsker, hvordan det matcher min gule Kähler-kop...
 
Min søde mor har også været igang med symaskinen og syet disse dejlige frugtposer til ungerne. Det er jo skønt, når nu man elsker hjemmesyede ting, men bare ikke kan få taget sig sammen til at sy selv...


Vi har høstet kartofler i haven. Og sikke en himmerrigsmundfuld! Små, søde og faste. Med salt og smør. Selv datteren, der ikke er udpræget kartoffelelsker, med mindre de er druknet i hvidløgsdressing, nød disse små guldklumper.
 

 
Og æbletræet bugner med smukke, røde æbler. Tror, vi skal på rov i weekenden, når der er ro og tid og fred. Mon ikke vi så skal bage en æblekage? :-)

 
God dag derude!

2 kommentarer:

Jeg bliver superglad, hvis du skriver en kommentar!