mandag den 2. april 2012

Påskeferie

Så blev det igen ferie - ah, det var tiltrængt!

Men hvad sker der lige for vintervejret????

Nå, nu er jeg ikke typen, der påskepynter. Har ikke gjort det, siden jeg var barn, men hov, i år har der sneget sig lidt påskepynt ind.


Jeg har altid boet i lejlighed og været vildt misundelige på dem, der blot kunne gå ud i deres have og plukke et par lækre forårsgrene. Men det kan jeg nu!!! Skønne grene som har fået de fineste rosa blomster. Ribs, siger manden. Det søde træpåskepynt er købt meget billigt i Tiger.
Der er også blevet hæklet lidt. Meget faktisk... Har kastet mig over at lave små tøjdyr.


Kaninen her hedder Helga og er hæklet i bomuld :-)

Clutchen i puffstitches har været færdig meget længe. Efter mange timers banden og svovlen fik den endda også et sort og hvid prikket for med LYNLÅS!!! Arh, det var svært for total sy-novice som mig. Og det er bestemt ikke blevet optimalt. Men et hæderligt startforsøg.

Helga er jeg blevet helt glad for. Hun har en elefant-kusine (Olga), som jeg faktisk startede med at hækle, men så løb jeg tør for garn. Olga-garn er købt, og nu mangler jeg lige 3 ben og montering, så er Olga færdig.

En af dagene kommer der også et billede af Kylle - en lækker lille, tyk, hæklet påskekylling. :-)

Nu er jeg igang med en pingvin efter fri fantasi. Men det er jeg nu nok ikke helt garvet nok til endnu... Den skal bruges til en gave, så hvis nogen ligger inde med en super pingvin-hækle-opskrift, så skriv endelig til mig!

Rigtig god påske derude.

1 kommentar:

Jeg bliver superglad, hvis du skriver en kommentar!